pirmdiena, 2012. gada 5. marts

Betafence Gadatirgos!


Šogad Perimetra Aizsardzības Gadatirgus (Perimeter Protection Fairs) Nurenbergā norisinājās 17. līdz 19. Janvārī. Izstādē bija iespējams apskatīt 83 dažādus stendus, kuros dažādas žogu, vārtu un citu saistīto produktu ražotājfirmas. Izstādi apmeklēja 2154 apmeklētāji.
Vācu Betafence nodaļa izstādē piedalījās ar 111 m2 lielu stendu, kurā prezentēja dažādus ar perimetra aizsardzību, iežogošanu un kustības kontroli saistītus produktus. Daži no produktiem, kurus bija iespējams apskatīt Betafence stendā: Modivia paneļu žogi un Modivia vārti, Secura Pulse un Bekamatic slīdošie vārti ar Securifor paneļu pildījumu.
Betafence Latvijā | Betafence Lietuvā | Betafence Igaunijā
Galvenais Betafence prezentācijas produkts šajā izstādē bija jaunie Fortinet vārti. Jaunie Fortinet vārti tiek piedāvāti divos izpildījumos – vienviru un divviru. Vārtu vecais dizains tika pārveidots, lai tas iekļautos modernās ainavās un vārti izskatītos moderni vēl daudzus gadus. Vārti izveidoti izturīgāki, un tajos iestrādāta izturīga un droša slēdzene. Jaunie Fortinet vārti ir pieejami visos Eiropas tirgos.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru