trešdiena, 2012. gada 11. aprīlis

Nostipriniet Zenturo gabionus




Ir pieejama apdares lente, ar kuru nostiprināt Jūsu Zenturo sienas pildījumu

Jūs esat uzstādījuši neierastu elementu savā dārzā, vai aprīkojuši savu īpašumu ar kreatīvo Zenturo sienu? Visi kaimiņi ir skaudīgi, bet Jūs visu laiku pārbaudiet, vai ar Zenturo gabiona pildījumu viss ir kārtībā.

Turpmāk Jūs varēsiet gulēt mierīgi! Viss, kas Jums ir jāizdara, jānovieto apdares lente virs Jūsu sienas.

Apdares lente ir veidota no metināta stiepļu paneļa ar stiepļu diametru 4.15 mm un acu izmēru 115x50 mm. Lente ir 115mm plata un 1900mm gara, tā ir pārklāta ar poliesteru antracīta (BF7016M) krāsā.

Sākumā Jums paralēli pie Zenturo vai Bekaclip stabiem jāpievieno divi Zenturo paneļi, katrs savā pusē, un jāaizpilda ar sev vēlamo pildījumu. Kad tas ir izdarīts, sienas virspusē nepieciešams piestiprināt apdares lenti un savienot to ar Zenturo paneļiem izmantojot Fortinet nerūsējošos savienotājus, sapinot tos ar stiepli vai kādos citos parocīgos veidos.

Apdares lente pasargā Zenturo sienu pret vandālismu (pildījuma zagšanu vai bērnu nedarbiem), dzīvniekiem, piemēram, ja pildījums ir veidots no koka, putni to var sākt izmantot ligzdu pīšanai vai citiem nolūkiem.
Vairāk iedvesmojošas informācijas, kā izveidot un ar ko pildīt gabionu sienas atrodamas brošūrā - Zenturo- iedvesmas ceļvedis.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru